Amanah Raya Berhad

Amanah Raya Berhad buka banyak jawatan kosong: Tarikh tutup permohonan 24 Februari 2023

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa Amanah Raya Berhad kini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi pelbagai jawatan kosong yang ditawarkan.

Calon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan – jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Kosong Amanah Raya Berhad

  1. EKSEKUTIF (E1)
  2. KERANI (NE4)

Syarat-syarat Kelayakan

  • Pemohon merupakan warganegara Malaysia;
  • Berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh tutup hebahan kekosongan jawatan;
  • Syarat-syarat kelayakan lebih khusus dan teliti hendaklah dilihat di hebahan rasmi kekosongan jawatan;

SERTAI SALURAN TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Cara Memohon

Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan-jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Permohonan bagi jawatan ini boleh dikemukakan dengan menghantar Resume Lengkap ke alamat e-mel: recruitment@arb.com.my atau ke:

Amanah Raya Berhad, Group Human Capital & Administration Division, 11th Floor, Wisma AmanahRaya, No. 2, Jalan Ampang, 50508, Kuala Lumpur.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dimaklumkan untuk menghadiri temuduga oleh pihak majikan.

Tarikh tutup permohonan pada 24 FEBRUARI 2023 (JUMAAT).

Maklumat lebih terperinci (rasmi) berkenaan kekosongan dan permohonan boleh dilihat DI SINI.

Related Posts