Pengambilan jawatan kosong besar-besaran Polis Bantuan telah dibuka: Tarikh tutup 24 Sept 2022

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Genting Malaysia Berhad kini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Kosong

POLIS BANTUAN

  • Taraf Jawatan: Tetap
  • Kekosongan: 50

Syarat-syarat Kelayakan

  • Merupakan warganegara Malaysia;
  • Berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh tutup hebahan kekosongan jawatan;
  • Syarat kelayakan akademik hendaklah dilihat di hebahan rasmi kekosongan jawatan;

SERTAI SALURAN TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Bidang Tugas

Bertanggungjawab menguruskan keseluruhan proses dan pelaksanaan keselamatan kemudahan hospitaliti dari segi keselamatan harta benda, keselamatan diri dan keselamatan bangunan.

Cara Memohon

Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Pendaftaran boleh dibuat secara atas talian di pautan yang disediakan oleh pihak majikan bagi tujuan memohon jawatan yang ditawarkan.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dimaklumkan untuk menghadiri temuduga oleh pihak majikan.

Tarikh tutup permohonan pada 24 September 2022 (Sabtu).

Maklumat rasmi kekosongan dan pautan permohonan jawatan boleh dilihat DI SINI.

Related Posts