Temuduga terbuka setiap hari: Pengambilan jawatan kosong di Jabatan Perangkaan, Gaji RM1,600

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Johor kini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon hendaklah membuat permohonan berdasarkan maklumat dan kelayakan yang ditetapkan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Kosong

PERSONEL MYSTEP

  • Status Jawatan: Kontrak
  • Gaji: RM1,600
  • Manfaat: Cuti Rehat, Cuti Sakit, Caruman KWSP dan Caruman PERKESO

Syarat-syarat Kelayakan

  • Merupakan warganegara Malaysia;
  • Berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh tutup hebahan kekosongan jawatan;
  • Syarat kelayakan akademik hendaklah dilihat di hebahan rasmi kekosongan jawatan;

SERTAI SALURAN TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Cara Memohon

Kepada calon-calon yang berminat dengan jawatan yang ditawarkan, permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan permohonan seperti mana yang ditetapkan di pengumuman rasmi kekosongan jawatan.

Pendaftaran boleh dibuat secara atas talian di pautan yang disediakan oleh pihak majikan bagi tujuan memohon jawatan yang ditawarkan.

Dimaklumkan juga bahawa Temuduga Terbuka adalah setiap hari pada jam 9.30 pagi. Pemohon dikehendaki membawa sijil dan resume yang lengkap ketika menghadiri temuduga berkenaan.

Hanya calon yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dimaklumkan untuk menghadiri temuduga oleh pihak majikan.

Maklumat rasmi kekosongan dan pautan permohonan jawatan boleh dilihat DI SINI dan pendaftaran boleh dibuat DI SINI.

Related Posts