Jawatan Kosong Terkini Di ExxonMobil Di Malaysia Sesi Julai-Ogos 2022. Gaji RM3,200-RM6,400

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak ExxonMobil mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Jurutera Sistem Kawalan

Syarat Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengelaman bekerja

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati seperti di bawah:

  1. Mohon Jawatan Jurutera Sistem Kawalan (KLIK SINI)

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

ExxonMobil ialah salah satu syarikat tenaga antarabangsa terbesar yang didagangkan secara awam, dan peneraju industri dalam perniagaan petrokimia. Kami mengendalikan kemudahan dan memasarkan produk di kebanyakan negara dan meneroka minyak dan gas asli di hampir setiap rantau di dunia.

Di Malaysia, kami terlibat dalam operasi pengeluaran minyak dan gas yang penting dan pemasaran produk kimia. Kami juga menganjurkan pusat perniagaan dan teknologi global di Kuala Lumpur yang menyediakan teknologi maklumat dan kepakaran kejuruteraan peringkat tinggi kepada perniagaan huluan, hiliran dan kimia ExxonMobil di seluruh dunia.

Related Posts