Jawatan Kosong Terkini Di Pos Malaysia Julai-Ogos 2022. Gaji RM2,000-RM3,200

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Pos Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Eksekutif Perkhidmatan Pelanggan

  • Gaji: RM2,000-RM3,200

Syarat Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengelaman bekerja

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

Pos Malaysia Berhad ialah penyedia perkhidmatan logistik dan komunikasi terulung Malaysia. Kami mempunyai rangkaian meluas lebih 1,000 titik sentuh di seluruh negara yang termasuk Pos Malaysia Outlet, Pos Minis, Pos24 (Terminal Layan Diri), Post-On-Wheels (Mobile Outlet), ejen pos dan ejen setem, menjadikannya salah satu yang paling meluas. rangkaian runcit di Malaysia.

Sepanjang tahun, Pos Malaysia telah berkembang daripada kekuatan kepada kekuatan dan berkembang daripada menjadi penyedia perkhidmatan mel dan pos ke arah menjadi penyedia penyelesaian komunikasi, perkhidmatan kewangan dan rantaian bekalan yang dinamik. Melangkah ke hadapan, Pos Malaysia akan terus melakukan transformasi dan inovasi untuk mengekalkan kerelevanan dan kelebihan daya saingnya serta terus menghubungkan rakyat Malaysia dengan seluruh dunia.

Related Posts