Jawatan Kosong Terkini Di Nestle Malaysia Jun-Julai 2022. Gaji RM2,500-RM3,400

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Nestle Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Ahli Teknologi Produk (Product Tecnologist)

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://linktr.ee/jawatan_bantuan

Syarat Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengalaman kerja
  • Mempunyai kemahiran tertentu

Baca maklumat penuh di sini

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

Nestlé merupakan salah satu syarikat pembuatan dan pengeluaran makananan yang terbesar dan terkenal di dunia. Kami percaya bagi menghasilkan produk yang berkualiti dan selamat untuk pengguna, kami memerlukan warga kerja yang bertanggungjawab dan komitted dalam tugasan harian mereka.

Kami mengutamakan keselamatan dan kualiti yang mana merangkumi persekitaran dan kendiri setiap warga kerja kami.
Ini secara langsung dapat membantu menyumbang kepada peningkatan kualiti hidup yang lebih sihat untuk generasi hari ini dan seterusnya.

Jadilah kekuatan untuk kebaikan menyatakan bahawa bekerja di Nestlé bermakna anda adalah sebahagian daripada sesuatu yang lebih besar; komuniti orang yang datang bersama-sama dengan tujuan bersama dan organisasi yang komited untuk menyampaikan kebaikan. Makanan Sedap, Kehidupan Sedap.

Related Posts