Kekosongan Jawatan Terkini Di Gamuda Land April-Mei 2022. Gaji RM2,400-RM3,300

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Gamuda Land mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Setiausaha

Syarat-Syarat Kelayakan

  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengalaman bekerja
  • Mempunyai kemahiran
  • Boleh bekerja sepenuh masa

Rujuk syarat kelayakan secara terperinci di sini

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

Ditubuhkan pada 1995, Gamuda Land ialah cabang pembangunan hartanah Gamuda Berhad, kumpulan kejuruteraan, pembinaan dan infrastruktur terkemuka di Malaysia dan salah satu syarikat terkemuka di Asia.

Gamuda Land memberi tumpuan kepada mencipta nilai melebihi harta. Selama lebih dua dekad, Gamuda Land telah membina rekod prestasi yang terbukti dalam menyampaikan pembangunan inovatif dan mewujudkan komuniti holistik, mampan, sama ada komuniti menegak atau perbandaran. Ini terbukti dalam banyak perkembangan kami yang memenangi anugerah yang merangkumi landskap Malaysia, serta Australia, Singapura dan Vietnam.

 

Related Posts