Kekosongan Jawatan Terkini Di TM Bagi April-Mei 2022. Gaji Ditawarkan RM1,500.00 – RM3,974.00

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Telekom Malaysia (TM) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Telekom Malaysia Berhad merupakan syarikat telekomunikasi Malaysia dan ketiga terbesar di dunia. TM memegang hak monopoli untuk penyediaan rangkaian telefon talian darat serta mempunyai pegangan yang kukuh dalam pasaran komunikasi telefon mudah alih setelah mengambil alih Celcom Berhad dan menggabungkannya dengan perkhidmatan mudah alih sendiri, TMTouch.

TM juga memiliki anak syarikat yang menawarkan perkhidmatan internet (TM Net) yang menawarkan perhubungan jalur nipis dan jalur lebar.

Perhubungan jalur lebar disalurkan melalui DSL di bawah jenama TMNet Streamyx. Oleh sebab hampir memonopoli[perlu rujukan] kesemua perkhidmatan perhubungan pengguna akhir, TMNet juga merupakan satu-satunya penyumbang jalur lebar DSL broadband di negara ini.

Jawatan Yang Ditawarkan

Perunding Produk

  • Gaji: RM1,500.00 – RM3,974.00

Syarat Kelayakan

  • Sekurang-kurangnya diploma dan ke atas
  • Kemas, bermotivasi tinggi, agresif, dan mempunyai semangat yang kuat untuk jualan runcit
  • Kemahiran komunikasi yang cemerlang dan berorientasikan pelanggan adalah satu kemestian.
  •  Calon perlu bersedia untuk bekerja di JELUTONG TM POINT
  • Pengetahuan IT yang Wajib Ada.

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Related Posts