Kekosongan Jawatan Terkini Di Indah Water Konsortium April 2022. Gaji RM1,800 – RM5,700

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Indah Water Konsortium mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Setiausaha (Secretary)

Syarat Kelayakan

  • Kelayakan akademik boleh rujuk iklan rasmi (KLIK SINI)
  • Kemahiran interpersonal dan personaliti yang baik.
  • Celik PC dalam Microsoft Office.
  • Perincian sedar dan mampu mengendalikan perkara sulit.

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Sertai Channel Telegram https://t.me/jawatankerja

Maklumat Syarikat

Setiap hari, setiap ahli organisasi kami menyumbang ke arah matlamat yang sama – untuk membantu mewujudkan Malaysia yang lebih selamat dan bersih.

Anda juga boleh membuat sumbangan positif kepada kesejahteraan negara kita dengan menyertai kami. Indah Water, syarikat pembetungan nasional anda, bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan sistem pembetungan yang moden dan cekap.

Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami, kami kini mengendalikan dan menyelenggara sejumlah 7,003 loji rawatan kumbahan awam (STP), 1,267 stesen pam rangkaian dan 20,094 km talian pembetung yang melayani 27 juta orang.

Related Posts