Kekosongan Jawatan Terkini Di Malaysia Airlines. Gaji Ditawarkan Sehingga RM5,370

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Malaysia Airlines mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Malaysia Airlines ialah syarikat penerbangan kebangsaan Malaysia yang mempunyai 55 destinasi di Asia, Oceania dan Eropah. Syarikat ini juga menjalankan operasi penerbangan domestik dan antarabangsa.

Hub utamanya ialah Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur manakala, Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu, dan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching dijadikan sebagai hub kedua.

Jawatan Yang Ditawarkan

Juruteknik (Junior Technician) Bagi Firefly

  • Lokasi: Kuala Lumpur
  • Gaji: RM5,370 sebulan

Syarat Kelayakan

  • Lulus daripada organisasi latihan yang diluluskan yang diiktiraf oleh syarikat

Pengalaman

  • 2 tahun
  • Pengalaman operasi dalam persekitaran penyelenggaraan talian akan menjadi kelebihan tambahan

Tugasan Bagi Jawatan

Menjalankan servis, penyelenggaraan dan pengendalian teknikal pesawat mengikut kaedah dan prosedur yang diluluskan oleh syarikat dan CAAM untuk berlepas tepat masa bagi penerbangan dan pesawat yang layak terbang.

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

 

Related Posts