Kekosongan Pelbagai Jawatan Di Malakoff Berhad. Terbuka Kepada Semua Yang Layak

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Malakoff Corporation Berhad atau lebih dikenali sebagai Malakoff mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Malakoff Corporation Berhad atau dipendekkan sebagai Malakoff ialah pengeluar air dan kuasa bebas (“IWPP”) dengan tumpuan utama dalam penjanaan kuasa, penyahgaraman air dan operasi & perkhidmatan penyelenggaraan. Di Malaysia, Malakoff ialah pengeluar kuasa bebas terbesar (Independent Power Plant) dengan kapasiti penjanaan bersih 6,346 MW daripada tujuh loji janakuasa.

Aset antarabangsa termasuk kuasa dan usaha air di Arab Saudi, Algeria, Bahrain, Oman dan Australia, dengan kapasiti berkesan 690 MW kuasa dan penyahgaraman air 420,925 m 3 hari. Malakoff juga sedang giat berusaha untuk meneroka lagi kawasan rantau Asia Timur dan Afrika Utara yang semakin berkembang serta pasaran Asia Tenggara.

Jawatan Yang Ditawarkan

  1. Juruteknik
  2. Juruteknik IT

Syarat Kelayakan

  • Diploma / Diploma Lanjutan / Diploma Lepasan Tinggi / DKM / DKM Tahap 4 / DLKM Tahap 5

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Related Posts