Jawatan Kosong Terkini Di Proton Commerce. Gaji Ditawarkan RM3,500 Hingga RM3,999

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Proton Commerce Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Proton Commerce komited untuk menyampaikan kemudahan kewangan sewa beli yang kompetitif dengan memanfaatkan sinergi kecekapan teras dan sumber syarikat induknya, dengan tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan yang pantas, cekap dan mesra kepada pembeli kereta.

Oleh itu, dengan memanfaatkan kekuatan pelbagai aspek ini, objektif Proton Commerce adalah untuk menjadi penyedia kewangan automotif pilihan bagi semua pembeli kereta Proton baharu sambil diiktiraf sebagai pemain paling kompetitif, komprehensif dan berkebolehan dalam industri pembiayaan automotif.

Jawatan Yang Ditawarkan

Pelatih Pengurusan (Management Trainee)

  • Lokasi: Subang Jaya
  • Gaji: RM 3,500 – RM 3,999
  • Tetap

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Cara Mendaftar Akaun Percuma Di Portal Kerja Malaysia Indeed

 

Related Posts