Jawatan Kosong Terkini Di Edaran Otomobil Nasional (EON) Berhad. Gaji Ditawarkan RM 4,000 – RM 5,500

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Edaran Otomobil Nasional Berhad (EON) mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Edaran Otomobil Nasional Berhad (EON Malaysia Berhad) adalah salah satu konglomerat terbesar Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1984 untuk mengedarkan kereta Proton – kereta nasional pertama Malaysia. Pemegang saham utama syarikat itu adalah DRB-HICOM dan Khazanah Nasional Berhad.

Melalui salah satu anak syarikat milik penuhnya, Kejuruteraan Penukaran Automotif, ia menjalankan pengubahsuaian pada julat Proton kereta, ditukar Perdana dan Waja model ke model eksekutif dan model limosin. Ia juga memasang roadster sukan klasik, TD2000 untuk TD Cars (Malaysia) Sdn Bhd.

Jawatan Yang Ditawarkan

Pengurus Perkhidmatan

  • Lokasi: Shah Alam
  • Gaji: RM4,000 – RM5,500

Tugasan Kerja

  • Merancang, mengatur, mewujudkan prosedur, piawaian dan garis panduan untuk pusat servis dan operasi alat ganti.
  • Membangunkan dan melaksanakan rancangan dan program pemasaran, kedua-dua jangka pendek dan panjang, untuk memastikan pertumbuhan keuntungan dan pengembangan produk dan/atau perkhidmatan syarikat.
  • Menyelidik, menganalisis dan memantau prestasi kewangan supaya peluang pasaran boleh dipermodalkan dan kesan aktiviti persaingan dapat diminimumkan.
  • Bertanggungjawab untuk penjualan buruh servis, alat ganti, pelincir, aksesori dan memastikan sasaran perniagaan dan keuntungan tercapai.
  • Uruskan kos operasi cawangan dan peningkatan hasil jualan untuk memastikan perkhidmatan dan pembaikan perlanggaran keseluruhan sasaran AMP bulanan tercapai.

Dan lain-lain tugasan yang boleh boleh dibaca secara terperinci di pautan berikut: KLIK SINI

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Cara Mendaftar Akaun Percuma Di Portal Kerja Malaysia Indeed

 

Related Posts