Jawatan Kosong Terkini Di Indah Water Konsortium. Terbuka Kepada Yang Berkelayakan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Indah Water Konsortium Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Setiap hari, setiap ahli organisasi kami menyumbang ke arah matlamat yang sama – untuk membantu mewujudkan Malaysia yang lebih selamat dan bersih. A

nda juga boleh membuat sumbangan positif kepada kesejahteraan negara kita dengan menyertai kami. Indah Water, syarikat pembetungan nasional anda, bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan sistem pembetungan yang moden dan cekap.

Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami, kami kini mengendalikan dan menyelenggara sejumlah 7,003 loji rawatan kumbahan awam (STP), 1,267 stesen pam rangkaian dan 20,094 km talian pembetung yang melayani 27 juta orang.

Jawatan Yang Ditawarkan

EKSEKUTIF – RAWATAN 

  • Lokasi: Pulau Pinang

Syarat Kelayakan

  • Ijazah Kejuruteraan dalam bidang berkaitan daripada Universiti yang diiktiraf.
  • Mempunyai keupayaan teknikal yang tinggi dan kemahiran analitikal dalam O&M air dan loji rawatan air sisa, dengan sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman kerja berkaitan air sisa.
  • Penguasaan yang baik dalam penulisan dan pertuturan bahasa Melayu dan Inggeris.
  • Kemahiran interpersonal dan personaliti yang baik.
  • Celik PC dalam Microsoft Office.

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Related Posts