Jawatan Kosong Terkini Di Adabi Consumer Industries. Gaji Ditawarkan RM1,500 – RM2,000

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Adabi Consumer Industries Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Pada tahun 1984, kumpulan pertama produk ADABI dilancarkan dari sebuah kilang kecil di Kawasan Industri Ringan Batu Caves. Sejak itu, usaha kami telah berkembang dengan pesat.

Hari ini, ADABI telah menjadi nama biasa dalam perniagaan pembuatan makanan, dengan lebih 33 jenis produk di bawah 4 kategori utama ; Campuran Rempah Serbuk, Pes Diproses, Kicap dan Campuran Tepung.

Jawatan Yang Ditawarkan

Pegawai Pemeriksa Stok

  • Lokasi: Selangor
  • Gaji: RM 1,500 – RM 2,000

Syarat Kelayakan

  • Calon mestilah memiliki sekurang-kurangnya Peringkat Sekolah Rendah/Menengah/SPM/”O”, Menengah Tinggi/STPM/”A” Peringkat/Pra-U, Diploma, Diploma Lanjutan/Tinggi/Siswa, Kewangan/Perakaunan/Perbankan, Logistik/Pengangkutan , Pengajian Perniagaan/Pentadbiran/Pengurusan atau setara.
  • Sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman bekerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
  • Sebaiknya Bukan Eksekutif yang pakar dalam Pembelian/Inventori/Bahan & Pengurusan Gudang atau setara.
  • Jawatan sepenuh Masa tersedia.

Tugasan Kerja

  • Laporkan sebarang kekurangan, kerosakan atau lebihan kepada penyelia gudang dan nyatakan perbezaan tersebut dalam semua salinan dokumen penghantaran
  • Isikan semua borang (bill laluan, pemuatan & pemunggahan helaian pengiraan dan borang pemberat rawak) semasa dan serta-merta selepas melengkapkan proses pemunggahan. Catatkan semua kuantiti dihantar pendek (hilang), kuantiti hilang dalam transit dan kuantiti rosak jika ada.
  • Membantu dalam pemeriksaan inventori/ stok apabila diperlukan oleh pihak atasan anda

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Related Posts