Jawatan Kosong Terkini Di Berjaya Corporation Berhad. Gaji Ditawarkan RM2,600 – RM4,000

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Berjaya Corporation Berhad mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Berjaya Corporation Berhad ialah salah satu konglomerat dinamik dan berkembang terbesar di Malaysia dengan rangkaian luas aktiviti perniagaan terasnya, termasuk perkhidmatan kewangan, pemasaran pengguna & runcit, hotel, pusat peranginan & pembangunan rekreasi, pelaburan & pembangunan hartanah, perdagangan motor & pengedaran, makanan & minuman, dan telekomunikasi.

Jawatan Yang Ditawarkan

Eksekutif – Pematuhan Kewangan

  • Lokasi: Kuala Lumpur
  • Gaji: RM 2,600 – RM 4,000

Syarat Kelayakan

  • Memiliki Diploma/Ijazah Lanjutan dalam Pentadbiran Perniagaan atau sebarang kelayakan yang berkaitan; sebaiknya mempunyai pengalaman kerja 1 hingga 2 tahun.
  • Pengetahuan bekerja dalam menggunakan Microsoft Office Power Point.
  • Proaktif, teliti, teratur dan berorientasikan hasil.
  • Bermotivasi diri, pemain pasukan, hands-on dan dari semasa ke semasa untuk menunjukkan keupayaan untuk bekerja dengan pengawasan minimum.
  • Kemahiran interpersonal dan komunikasi yang baik.

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Related Posts