Jawatan Kosong Terkini Di Sime Darby Auto Performance Sdn Bhd. Gaji RM2,500 – RM3,000

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Sime Darby Auto Performance Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Sime Darby Auto Performance Sdn Bhd (SDAP) ialah pengimport rasmi kenderaan Porsche di Malaysia, mengambil alih operasi tempatan sejak 2010.

SDAP ialah pengedar sah dan penjual kenderaan dan alat ganti Porsche, dan juga menyediakan Perkhidmatan Selepas Jualan untuk kenderaan Porsche di Malaysia.

Ia kini beroperasi di Pusat Porsche Ara Damansara, Pusat Porsche Sg Besi, Pusat Porsche Pulau Pinang, Pusat Porsche Johor Bahru. SDAP berada di bawah Bahagian Sime Darby Motors, ahli Kumpulan Sime Darby.

Jawatan Yang Ditawarkan

Pembantu (Parts Assistant)

  • Lokasi: Selangor
  • Gaji: RM 2,500 – RM 3,000

Syarat Kelayakan

  • Memiliki sekurang-kurangnya SPM / Sijil atau setaraf.
  • Tahap kelayakan pendidikan / profesional yang diiktiraf untuk melaksanakan tugas dengan cekap cth. B Eng, LLB dsb.
  • Minimum 2 tahun pengalaman bekerja dalam operasi bahagian/gudang/logistik.
  • Kemahiran yang diiktiraf dan pengalaman yang diperlukan untuk melaksanakan kerja dengan cekap cth. 10 tahun dalam Ops Kewangan

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

 

Related Posts