Jawatan Kosong Terkini di Prym Consumer Malaysia. Gaji RM1,200 Hingga RM1,680

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Prym Consumer Malaysia Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Majikan

Disebabkan oleh kualiti produk kami yang cemerlang dan penyelesaian berorientasikan pengguna kami, Prym Consumer telah mendapat kepercayaan yang besar di kalangan pelanggan dan pengguna produk kami.

Sebagai pembekal terkemuka antarabangsa bagi produk jahitan dan kraf jarum serta semua jenis aksesori yang bergaya, kami memenuhi keperluan kumpulan sasaran yang sangat berbeza.

Di banyak negara, nama kami telah lama menjadi sinonim dengan produk yang menarik hasil untuk reka bentuk penetapan arah aliran.

Jawatan Yang Ditawarkan

Operator Pengeluaran

  • Lokasi: Melaka
  • Gaji: RM1,200-RM1,680

Syarat Kelayakan

  • Memerlukan Operator Pngeluaran di bahagian Production untuk kekosongan di bahagian pemesinan dan pembungkusan
  • Kelulusan minimum SPM atau yang setaraf
  • Sihat tubuh badan dan kesihatan keseluruhan
  • Boleh bekerja syif bergilir siang dan malam
  • Mempunyai kenderaan sendiri

Manfaat Yang Ditawarkan

Pembangunan Kerjaya, Latihan dan Kerja Berpasukan

Cara Memohon

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di pautan berikut: KLIK SINI

Permohonan boleh dibuat di portal ini di pautan berikut: KLIK SINI. Pemohon perlulah mendaftar dahulu di portal tersebut dengan klik ‘Apply Now’.

Related Posts