Coway Malaysia Sdn Bhd Buka Pelbagai Jawatan Terkini. Gaji Sehingga RM5,500

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Coway (Malaysia) Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Majikan

Sebagai peneraju pasaran di Korea & Malaysia, kami berusaha untuk memperluas pengetahuan dan mempelbagaikan kepakaran kami di seluruh dunia, dengan tujuan untuk menjadikan dunia sebagai tempat tinggal yang lebih bersih dan murni.

Kelebihan daya saing kami yang unik ialah kami melengkapkan produk berteknologi tinggi kami dengan reka bentuk yang inovatif dan moden.

Di dunia sekarang, reka bentuk produk memainkan peranan utama dalam membuat keputusan, sehingga mendorong kita untuk melakukan usaha ekstra untuk memberikan sentuhan reka bentuk yang tidak hanya praktikal, tetapi inovatif.

Jawatan Yang Ditawarkan

Berikut merupakan jawatan-jawatan yang ditawarkan:

  • Pakar Tilam (Mattress Specialist) – Gaji: RM 3,500 – RM 5,500
  • Eksekutif Pengambilan (Recruitment Executive)
  • Pengurus IT (IT Manager)

Syarat Umum Lantikan

Calon mestilah memenuhi kriteria umum berikut untuk melayakkan diri sebagai pemohon:

  • Warganegara Malaysia
  • Berumur 18 tahun dan ke atas
  • Memiliki kelayakan akademik Diploma atau Ijazah mengikut ketetapan khusus setiap jawatan

Cara Memohon

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang ingin mencuba, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Related Posts