IKANO HANDEL Sdn Bhd (IKEA) Menawarkan Peluang Pekerjaan – Mohon Sebelum 15 November 2021


Maklumat Jabatan dan Jawatan adalah seperti yang dilampirkan dibawah. Sila baca dengan teliti segala syarat yang diperlukan. Permohonan perlu dibuat pada pautan yang disediakan. Plus Berhad menyediakan peluang pekerjaan untuk anda.


Tentang Syarikat IKANO HANDEL (IKEA)

Jawatan Kosong di IKANO Handel Sdn Bhd (IKEA Malaysia) - JOBCARI.COM |  JAWATAN KOSONG TERKINI

Visi IKEA adalah untuk mewujudkan kehidupan seharian yang lebih baik bagi banyak orang. Kami melakukan ini dengan menawarkan pelbagai produk perabot rumah yang dirancang dengan baik dan berfungsi dengan harga yang sangat rendah sehingga sebanyak mungkin orang mampu membelinya.

Lokasi Jabatan
2, Jalan PJU 7/2, Mutiara Damansara, 47800 Petaling Jaya, Selangor

MAKLUMAT JAWATAN

Nama Jawatan :
Sumber Manusia

Deskripsi Tugas :

  • Melaporkan kepada Pengurus Sumber Manusia, anda menyumbang untuk membuat dan melaksanakan pelaksanaan rancangan tindakan SDM tempatan.
  • Anda menyokong dan membimbing dalam proses pengambilan dan pengenalan. Bertanggungjawab terhadap strategi pengambilan nilai di kedai agar selaras dengan strategi pengambilan wilayah secara keseluruhan.
  • Anda menggunakan kerangka strategi PEOPLE dan berusaha menarik dan mengekalkan orang. Buat perniagaan dan kepelbagaian berdasarkan nilai yang disesuaikan dengan keperluan kedai

Cara Memohon
Lengkapkan permohonan melalui pautan berikut : Mohon Disini


Tarikh Tutup Permohonan:
15 November 2021

Related Posts