Jawatan Kosong Terkini Di 99 Speedmart Sdn Bhd Bagi Tahun 2021. Jangan Lepaskan Peluang

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak 99 Speedmart Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Majikan

99 Speedmart adalah rangkaian pasar mini (pasar raya mini) yang menyegarkan serta berkembang pesat yang memenuhi keperluan pengguna berbilang kaum untuk barangan runcit dan perkhidmatan, yang menawarkan nilai yang tiada tandingan dan kemudahan mutlak!

Ibu pejabatnya terletak di Lot PT 2811, Jln Angsa, Taman Berkeley, 41150 Klang, Selangor.

Jawatan Yang Ditawarkan

  1. Kerani Pentadbiran (Lokasi: Wisma 99 Speed Mart, Taman Berkeley, Klang)
  2. Staf Runcit (Cawangan: Johor; Kedah; Kuala Lumpur; Melaka; Negeri Sembilan; Pahang; Penang; Perak; Selangor)
  3. Penyelia (Cawangan: Johor; Kedah; Kuala Lumpur; Melaka; Negeri Sembilan; Pahang; Penang; Perak; Selangor)
  4. Pemeriksa, Pembungkus & Penjaga Stor (Gudang: Yong Peng, Johor; Senai, Johor; Chembong, Negeri Sembilan; Gopeng, Perak; Batu Kawan, Penang; Jalan Kapar, Selangor; Jalan Kebun, Selangor; Balakong, Selangor; Rawang, Selangor; Sungai Tua, Gombak, Selangor)
  5. Pemandu Lori (Gudang: Jalan Kapar, Selangor; Jalan Kebun, Selangor; Chembong, Negeri Sembilan; Sungai Tua, Gombak, Selangor; Batu Kawan, Penang;)

Syarat Lantikan Umum

Calon mestilah memenuhi kriteria berikut:

  • Warganegara Malaysia
  • Berumur 18 tahun dan ke atas
  • Memiliki kelayakan akademik dari peringkat Diploma sehingga Ijazah Sarjana Muda mengikut ketetapan khusus setiap jawatan

Cara Memohon

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan menghantar resume dan surat permohonan ke pautan berikut: 99 Speedmart Career Vacancy (KLIK SINI)

 

 

Related Posts