Jawatan Kosong Terkini Pemandu Lori Di Skynet Worldwide (M) Sdn. Bhd. Mohon Sekarang

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Skynet Worldwide (M) Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Majikan

Skynet Worldwide (M) Sdn Bhd adalah salah satu syarikat kurier domestik terkemuka di Malaysia dengan lebih daripada 80 cawangan yang terletak secara strategik di seluruh negara.

Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan penghantaran ekspres Cepat, Tepat, Boleh dipercayai (FAR) kepada semua pelanggan di seluruh dunia.

Jawatan Yang Ditawarkan

Pemandu Lori

  • Lokasi: Subang Jaya
  • Sepenuh Masa

Tugasan Kerja

Pemandu kenderaan kargo mengendalikan kenderaan seperti trak dan van. Mereka juga akan dikehendaki mengurus pemuatan dan pemunggahan kargo.

Manfaat Disediakan

Elaun lain-lain, Perubatan, Waktu Normal, Isnin – Jumaat, Pakaian Formal (Kakitangan Pejabat), Pakaian Seragam Syarikat (Kakitangan Operasi).

Cara Memohon

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan menghantar resume dan surat permohonan ke pautan berikut: MOHON SEKARANG (KLIK SINI)

 

Related Posts