Permohonan Dibuka Bagi Pelbagai Jawatan Di Nestle Malaysia 2021. Pelbagai lokasi seluruh negara

Kami adalah Syarikat Pemakanan, Kesihatan dan Kesihatan terkemuka di dunia, dengan jejak global yang memberi peluang pekerjaan lebih daripada 335,000 pekerja di lebih 150 negara.

Kami adalah syarikat Barangan Pengguna Bergerak Cepat (FMCG) terbesar di Malaysia, dengan lebih daripada 5,500 pekerja, 7 kilang di seluruh Malaysia, dan ibu pejabat kami di Mutiara Damansara, Selangor.

Di Nestlé, kami yakin bahawa kakitangan kami merupakan kunci kejayaan berterusan kami. Mengiktiraf bakat, mengembangkan pekerja kita, menguruskan kerjaya mereka untuk pertumbuhan jangka panjang dan prestasi yang memberangsangkan, semuanya merupakan sebahagian daripada komitmen kita kepada pekerja kita.

Nestle Malaysia  mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan-jawatan yang ditawarkan

  • Sokongan Pentadbiran Perhubungan Pengguna
  • Wakil Perkhidmatan Pelanggan, Pengurusan Pesanan
  • Eksekutif Pemakanan Klinikal
  • Eksekutif Jualan Lapangan
  • Pemandu forklift

Kelayakan Akademik

Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda atau yang setaraf dengannya seperti yang diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Syarat Lantikan

Syarat lantikan berbeza mengikut jawatan yang dimohon. Sila klik pada pautan di bawah untuk maklumat lanjut:

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap di portal kerja Jobstreet. Borang boleh diisi di link yang disediakan dibawah:

…..

Banyak lagi jawatan kosong terkini di Channel Telegram Jawatan Kerja ==> https://t.me/jawatankerja

Mohon share di group-group, serta saudara mara, rakan-rakan dan jiran tetangga yang sedang mencari pekerjaan. #kitabantukita

Related Posts