Jawatan Kosong Eksekutif Sumber Manusia di Eurospan Furniture Sdn Bhd

Ditubuhkan pada tahun 1972 sebagai Sin Bin Furniture, Kumpulan Syarikat Eurospan mempunyai reputasi yang terkenal dengan set makan kayu kelas dunia. Pelbagai perabot siap dan dipasang kami dihasilkan secara eksklusif untuk eksport. Terletak di Malaysia, Eurospan mempunyai tiga kemudahan pembuatan canggih di negara ini, semuanya mengikuti sistem pengurusan pembaziran alam sekitar, kualiti dan bahan yang ketat.

Jawatan:

Eksekutif Sumber Manusia

RM3,000 – RM5,000

Syarat kelayakan:

  • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia atau setaraf.
  • Sekurang-kurangnya 3 Tahun pengalaman kerja dalam bidang berkaitan diperlukan untuk jawatan ini.
  • Pengetahuan dalam Akta Kerja & Perindustrian.
  • Mahir dalam sistem pembayaran gaji berkomputer.

Bidang tugas:

  • Bertanggungjawab untuk aktiviti HR dan Pentadbiran Kumpulan termasuk Perancangan Tenaga Manusia, Perancangan Anggaran Sumber Manusia, Perekrutan & Pekerjaan,
  • Bertangungjawab dalam hal Pampasan & Manfaat, Kesejahteraan Kakitangan, Pengurusan Prestasi, Hubungan Pekerja, Latihan & Pembangunan Sumber Manusia dan Pentadbiran Am.

Cara permohonan:

Permohonan dan maklumat lanjut jawatan boleh didapati di laman ini. Pemohonan mestilah memenuhi ketetapan kelayakan, sebelum dipanggil temuduga. Hanya calon yang menepati kelayakan akan dipanggil untuk temuduga.

Related Posts