Permohonan Jawatan Kosong Jurutera Produk Panasonic Malaysia Sdn. Bhd.

Panasonic Appliances Air-Conditioning Group adalah salah satu pengeksport penghawa dingin bilik terkemuka di dunia. Produk kami dieksport ke lebih dari 120 negara dan kami mendapat peneraju dalam pasaran domestik di Malaysia.

Usaha kami untuk menjadi sebuah entiti yang sepenuhnya muktamad dan mandiri bergantung pada keputusan penting yang diambil untuk mempercepat pertumbuhan Syarikat dan Kakitangan kami.

Panasonic Appliances Air Conditioning Malaysia Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan yang ditawarkan

JURUTERA PERANCANGAN PRODUK R&D
Panasonic Appliances Air Conditioning Malaysia Sdn Bhd
Selangor

  • Untuk menjalankan kajian keperluan pasaran dan kajian pesaing bersama dengan syarikat jualan, setelah mendapat permintaan dari sarikat jualan.
  • Untuk mengeluarkan beberapa konsep model baru dengan pelaburan dan keuntungan yang diperlukan dan berbincang lebih lanjut dengan syarikat jualan dan pereka.
  • Untuk meringkaskan cadangan akhir ke dalam dokumen perancangan produk dan hadir dalam mesyuarat perancangan produk dan mendapatkan persetujuan pihak atasan. Untuk mempertimbangkan semula sekiranya cadangan tidak diterima.
  • Untuk membuat kesimpulan mesyuarat perancangan produk kepada pereka untuk melaksanakan reka bentuk.
  • Untuk memantau kemajuan pembangunan dan membuat penyesuaian kandungan perancangan bila perlu semasa pembangunan.
  • Untuk meringkaskan ramalan pelaburan dan keuntungan dari jumlah model baru untuk tahun akan datang kepada pengurusan atasan ketika membuat rancangan perniagaan syarikat.

Kelayakan Akademik

Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pascasiswazah, Ijazah Profesional

Syarat Lantikan

  • Calon mesti mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Sarjana dalam bidang Kejuruteraan atau yang setaraf dengannya.
  • Kemahiran interpersonal dan kemahiran ringkasan yang baik.
  • Latar belakang teknikal dalam HVAC adalah kelebihan tambahan.

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap. Borang boleh diisi di link yang disediakan di sini ===> Permohonan Jawatan Kosong Jurutera Produk Panasonic Malaysia Sdn. Bhd.


Related Posts