Jawatan Kosong Jurutera Mesin UGM Malaysia Sdn. Bhd.

UGM MALAYSIA SDN BHD ditubuhkan pada 22/6/2017, bertempat di Taman Perindustrian Meru, Klang yang hanya 35 minit dari Kuala Lumpur dan 15 minit dari Setia Alam. Luas kawasan seluas 44000 sqf dari 2 kilang di kawasan perindustrian yang maju. UGM Malaysia Sdn Bhd adalah Syarikat Multinasional Global dan juga merupakan syarikat terkemuka di dunia untuk memperbaiki Tetra Pak di dunia.

Pasukan UGM mempunyai 4 pejabat kilang di Jerman, Guatemala, China & Malaysia, Pengurusan, Jualan & Pemasaran kami, Perkhidmatan Teknikal, Alat ganti dan Pasukan Pembaikan mempunyai hampir 90 orang. Selama 23 tahun, pasukan UGM telah berjaya dalam perolehan 900 Juta dalam 500 baris Mesin Tetra Pak. Pelanggan kami kebanyakan dari Asia Tenggara, Eropah, Timur Tengah, Afrika, China, Malaysia (Bahagian pelanggan kami: Freedom, Mulrines, Sanny, New Hope Dairy, Rex, Farm Fresh, AGI & etc). UGM juga bekerjasama dengan syarikat import dan eksport dengan baik untuk mengatur semua penghantaran yang dihantar.

Sejajar dengan strategi pengembangan kami, kami sedang mencari calon yang berkelayakan untuk bergabung dengan kami untuk mencapai tujuan kami. Calon yang berjaya akan diberi penghargaan dan akan menikmati peluang kemajuan kerjaya yang setara dengan usaha dan sumbangan. UGM Malaysia Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan

JURUTERA MESIN

UGM MALAYSIA SDN. BHD.

Klang / Pelabuhan Klang

MYR 3,000 – MYR 3,500

  • Bertanggungjawab terhadap perancangan, pelaksanaan dan pengurusan aktiviti projek.
  • Mengawasi kawalan kualiti dan penjadualan memastikan bahawa projek dapat diselesaikan dalam jangka masa.
  • Berkomunikasi dengan pasukan dan pelanggan dengan jelas dan logik, menyesuaikan diri dengan penonton untuk membolehkan komunikasi yang berkesan di semua peringkat. Mendengar dengan berkesan dan memberi respons yang tepat. Menjaga kerahsiaan dan budi bicara pelanggan

Kelayakan Akademik

Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pascasiswazah, Ijazah Profesional

Syarat Lantikan

  • Fresh graduate dialu-alukan untuk memohon.
  • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional dalam Kejuruteraan (Mekatronik / Elektromekanikal) atau setaraf.
  • Bermotivasi diri dan dapat bekerja dengan berkesan di bawah jadual yang ketat dan di bawah tekanan.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Inggeris, Bahasa Malaysia

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap. Borang boleh diisi di link yang di sediakan di sini ===> Jawatan Kosong Jurutera Mesin UGM Malaysia Sdn. Bhd.

Related Posts