Jawatan Kosong DAV Engineering Sdn Bhd – Jurutera Projek

DAV Engineering ditubuhkan pada tahun 2002, dengan namanya Dust, Air and Vacuum, yang merupakan tema utama perniagaan ini pada awal penubuhannya. Fokus tanpa henti DAV dalam bidang kejuruteraan ini menjadikannya pihak terbaik bagi jurutera yang mencari jawapan untuk keperluan dan masalah proses mereka.

Jawatan

Jurutera Projek

Gaji: RM2,000 – RM3,200

Syarat kelayakan:

  • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Sijil Profesional, Diploma / Diploma Lanjutan / Tinggi / Siswazah, Ijazah Sarjana Muda / Diploma Pascasiswazah / Ijazah Profesional dalam Kejuruteraan (Kimia), Kejuruteraan (Perindustrian), Kejuruteraan (Mekanikal), Kejuruteraan (Pembuatan Logam / Alat & Die / Kimpalan), Kejuruteraan (Lain-lain) atau setaraf.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Inggeris, Mandarin
  • Tidak memerlukan pengalaman kerja.
  • Kemahiran yang diperlukan: lesen memandu yang sah, perhatian untuk perincian, minda ingin tahu, progresif dan bersedia melampaui batas, boleh dipercayai dan boleh dipercayai
  • Sebaiknya Tahap Kemasukan khusus dalam Kejuruteraan – Mekanikal & Kimia atau setaraf.

Cara permohonan:

Permohonan dan maklumat lanjut jawatan boleh didapati di laman ini atau klik sini. Pemohonan mestilah memenuhi ketetapan kelayakan, sebelum dipanggil temuduga. Hanya calon yang menepati kelayakan akan dipanggil untuk temuduga.

Related Posts