Jawatan Kosong Jurutera Proses Mewah Datu Sdn. Bhd.

Kami adalah salah satu pemproses minyak kelapa sawit terbesar di dunia berdasarkan kapasiti dan menghasilkan pelbagai minyak sayuran dan lemak halus dan pecahan terutama dari minyak sawit dan laurik, dan dari minyak lembut, seperti minyak kedelai, minyak canola, minyak biji bunga matahari dan minyak jagung. Operasi kami disatukan di seluruh rantai nilai minyak dan lemak yang boleh dimakan, dari sumber dan pemprosesan bahan mentah, hingga pembungkusan, penjualan barang, penghantaran dan pengedaran produk kami.

Kami memulakan operasi pada tahun 1950-an, Hari ini, kami telah berkembang menjadi salah satu perniagaan minyak dan lemak boleh dimakan terbesar di Asia dengan pasukan jualan antarabangsa yang berpusat di Singapura, Malaysia, Australia, China, Eropah, Rusia dan India dan produk kami dijual kepada pelanggan di lebih dari 100 negara.

Mewah Datu Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan

Jurutera Proses

Mewah Datu Sdn Bhd

Sabah

  • Membantu meningkatkan prestasi operasi kilang dengan menggunakan penyelesaian kejuruteraan untuk mengoptimumkan prestasi masa dan kualiti kilang
  • Kembangkan dan tingkatkan Penyelenggaraan Produktif Total dalam laman web ini
  • Berikan penyelesaian amalan terbaik untuk masalah OH&S dan untuk menjalankan penyelidikan peralatan dan proses untuk meningkatkan prestasi kilang

Kelayakan Akademik

Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pascasiswazah, Ijazah Profesional

Syarat Lantikan

  • Ijazah yang baik dalam Kejuruteraan Kimia dari universiti yang diiktiraf
  • Pengalaman bekerja di kilang oleo atau industri makanan akan menjadi kelebihan tambahan
  • Pengalaman langsung dalam memahami kepentingan kualiti, mengoptimumkan prestasi kilang, dan memenuhi OH&S dan cabaran persekitaran.
  • Berpengetahuan luas, proaktif, bermotivasi tinggi dan pemula diri dengan integriti dan dedikasi.
  • Mempunyai kemahiran komunikasi yang sangat baik, kemampuan untuk bekerja sebagai satu pasukan, fleksibel dan dapat bekerja secara bebas.

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap. Borang boleh diisi di link yang di sediakan di sini ===> Jawatan Kosong Jurutera Proses Mewah Datu Sdn. Bhd.

Related Posts