Jawatan Kosong Jurutera Proses Rapiscan Systems Sdn. Bhd.

Sejak tahun 1993, Rapiscan Systems telah memasang lebih daripada 70,000 produk di lebih dari 100 negara. Dari sistem pemeriksaan bagasi dan bungkusan dan pengesan logam, hingga sistem pengesanan letupan automatik, penyelesaian pemeriksaan kargo udara dan sistem pemeriksaan kontena, portfolio produk kami yang luas dan perunding profesional dan berpengetahuan akan membantu mencari penyelesaian keselamatan yang sempurna untuk keperluan anda.

Sistem kami digunakan di lapangan terbang, bangunan pemerintah dan korporat, kemudahan pembetulan dan penjara, kemudahan pos, zon ketenteraan, pelabuhan laut dan penyeberangan sempadan. Teknologi yang digunakan dalam sistem berkisar dari pencitraan sinar-X dan sinar-Gamma hingga teknik pengenalpastian ancaman canggih seperti analisis neutron dan difraksi.

Rapiscan Systems Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan

Jurutera Proses

Rapiscan Systems Sdn Bhd

Johor Bahru

MYR 5,000 – MYR 6,500

Posisi ini akan memikul semua tanggungjawab mengenai desain dan pengembangan dokumentasi pemasangan, prosedur, alat, perlengkapan dan peralatan serta wewenang untuk membuang bahan dalam kerangka Sistem Mutu. Kedudukan ini akan membantu jabatan Pengeluaran dan Kualiti dalam memahami dan melaksanakan prosedur, alat dan peralatan yang dikembangkan untuk mereka. Mereka juga membantu dalam analisis kegagalan dan tindakan pembetulan seperti yang diperlukan. Selain itu, dia mungkin mempunyai tanggungjawab pengeluaran untuk pekerjaan tertentu. Kuasa langsung Jurutera dalam proses kelulusan diperincikan mengenai Matriks Tanggungjawab.

Kelayakan Akademik

Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pascasiswazah, Ijazah Profesional

Syarat Lantikan

  • Tahap Kerjaya: Eksekutif Kanan
  • Kelayakan: Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pascasiswazah, Ijazah Profesional
  • Pengalaman 5 tahun

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap. Borang boleh diisi di link yang di sediakan di sini ===> Jawatan Kosong Jurutera Proses Rapiscan Systems Sdn. Bhd.

Related Posts