Jawatan Kosong Kerani Jualan Faridah Maju Holding Sdn Bhd

FARIDAH MAJU HOLDING SDN BHD telah ditubuhkan. Nama syarikat telah diilhamkan oleh pemiliknya yang ingin terus maju dan berdaya saing dalam dunia perniagaan. Syarikat milik 100% bumiputra bermula dari perniagaan kecil-kecilan sehingga berkembang keperingkat perkilangan.

Objektif penubuhan syarikat ini adalah tertumpu kepada kerja- kerja berkaitan dengan tekstil, pembuat pakaian dan kelengkapan, menjahit serta membekal pakaian, perkhidmatan sulaman berkomputer, printing dan aksesori dan juga Franchisor “Kedai Konsep Franchaise” berjenama Kaunselor.

FARIDAH MAJU dengan gabungan pengurusan dan tenaga kerja terlatih dan mahir telah berjaya menyiapkan banyak projek-projek kerajaan dan swasta. Syarikat sangat berpengalaman dalam kerja-kerja dalam bidang tekstil, menjahit dan kelengkapan pakaian seragam dan unit beruniform.

Faridah Maju Holding Sdn Bhd mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan

Kerani Jualan

FARIDAH MAJU HOLDING SDN BHD

Shah Alam/Subang

MYR 1,300 – MYR 1,900

Kelayakan Akademik

Diploma, Diploma Lanjutan / Tinggi / Siswazah

Syarat Lantikan

  • Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Diploma / Lanjutan / Tinggi / Diploma Siswazah dalam Pengajian Perniagaan / Pentadbiran / Pengurusan atau setaraf.
  • Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris
  • Diperlukan sekurang-kurangnya 1 Tahun pengalaman kerja dalam bidang berkaitan untuk jawatan ini.
  • Kemahiran yang diperlukan: komunikasi yang baik, Excel, kata, pengendalian invois, pesanan pembelian, sebut harga, pesanan penghantaran dokumen, baik dalam komputer, tender, sistem SQL
  • Sebaiknya Eksekutif Junior khusus dalam sokongan Perkeranian / Pentadbiran atau yang setaraf dengannya.

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap. Borang boleh diisi di link yang di sediakan di sini ===> Jawatan Kosong Kerani Jualan Faridah Maju Holding Sdn Bhd

Related Posts