Jawatan Kosong – Jurutera Proses di Waterco Engineering Sdn. Bhd.

WATERCO ditubuhkan pada tahun 1981 dan disenaraikan di Bursa Saham Australia pada tahun 1989. Waterco mengeluarkan dan mengedar pelbagai produk untuk pasaran kolam renang, spa dan rawatan air antarabangsa.

Waterco memberikan pam rawatan air berkualiti tinggi dan sistem penapisan, pemanasan kolam solar, bahan kimia dan aksesori kolam renang dan spa dengan nilai yang luar biasa kepada lebih dari 40 negara di seluruh dunia. Ibu pejabat syarikat ini berada di Sydney, Australia dengan pejabat antarabangsa, kilang pembuatan dan gudang yang terletak di Australia, New Zealand, Malaysia, Indonesia, Singapura, China, AS, Kanada, United Kingdom dan Perancis.

Waterco Engineering Sdn. Bhd. mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk memohon jawatan seperti yang berikut:

Jawatan

Jurutera Produk / Proses
WATERCO ENGINEERING SDN BHD
Selangor – Lain-lain

  • Reka & bangunkan & tingkatkan produk & proses baru;
  • Memacu Pengenalan Produk Baru yang merangkumi perancangan, pra-produksi, penjadualan, pelaksanaan proses, spesifikasi produk, kawalan kualiti, pengembangan proses dan menentukan keperluan jig / lekapan / perkakas;
  • Mengkaji dan meningkatkan reka bentuk produk & peningkatan proses untuk mencapai kos & kualiti produk yang kompetitif.

Kelayakan Akademik

Ijazah Sarjana Muda, Diploma Pascasiswazah, Ijazah Profesional

Syarat Lantikan

  • Ijazah Sarjana Muda dalam Kejuruteraan Mekatronik atau Kejuruteraan Industri.
  • Pengalaman dalam Kejuruteraan Proses & Automasi adalah satu kelebihan.
  • 3-5 tahun pengalaman bekerja.
  • Kemahiran mengurus projek yang baik dan dapat menguasai seluruh pasukan yang berfungsi.

Cara Mohon

Mengisi borang permohonan atas talian dengan lengkap. Borang boleh diisi di link yang di sediakan di sini ===> Jawatan Kosong Waterco Engineering Sdn. Bhd.

Related Posts