Jawatan Kosong Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd – Pelbagai Jawatan

Karangkraf adalah penerbit, pencetak dan pengedar majalah, akhbar dan novel yang terbesar di Malaysia dan telah beroperasi di Malaysia sejak lebih dari 30 tahun lalu. Karangkraf menerbit Al-Quran, Sinar Harian, hampir 30 majalah dan buku-buku dalam pelbagai kategori. Juga merupakan salah sebuah pencetak komersial yang terbesar dan mempunyai mesin-mesin percetakan dan penjilidan yang tercanggih di Malaysia. Ekoran daripada perkembangan perniagaan dan peningkatan yang memberangsangkan maka, dengan ini DIpelawa individu yang berminat dan mempunyai kelayakan bagi mengisi kekosongan berikut:

Senarai jawatan:

 1. Kordinator program
 2. Pembantu pengeluaran
 3. Wartawan akhbar
 4. Pereka grafik
 5. Video produser
 6. Ad operation
 7. Digital marketing executive
 8. Exec Videographer/Editor
 9. Motion video graphic
 10. Eksekutif IT
 11. Kerani khidmat pelanggan

Syarat kelayakan:

Syarat kelayakan bermula dari SPM sehingga Ijazah Sarjana Muda bergantung kepada keperluan jawatan-jawatan. Pengalaman juga diperlukan untuk jawatan-jawatan tertentu. Untuk maklumat lanjut iklan jawatan dan syarat yang ditetapkan boleh dapati di laman Krangkraf atau klik sini.

Cara permohonan:

Permohonan dan maklumat lanjut jawatan boleh didapati di laman Karangkraf  atau klik sini. Pemohonan mestilah memenuhi ketetapan kelayakan, sebelum dipanggil temuduga.

Related Posts