Kekosongan Jawatan Terkini Di Petronas Bagi Mei-Jun 2022. Gaji RM4,000 – RM7,000

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Petronas mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Eksekutif (Kejuruteraan Petroleum – Kejuruteraan Takungan)

  • Gaji: RM2,700 – RM3,900 (Rujuk Maklumat Penuh Gaji)
  • Lokasi: Exxonmobil Tower, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, 50088, MY

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Syarat Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Mempunyai pengelaman bekerja

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

Ditubuhkan pada 1974, Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) ialah syarikat multinasional minyak dan gas bersepadu sepenuhnya Malaysia yang disenaraikan antara syarikat terbesar di FORTUNE Global 500.

Permintaan yang semakin meningkat untuk tenaga memberi inspirasi dan mengukuhkan tujuan kami untuk terus memacu penyelesaian baharu dan menolak sempadan ke arah masa depan tenaga yang mampan.

Kami menggunakan pendekatan inovatif kepada teknologi yang membantu kami membuka kunci dan memaksimumkan sumber tenaga walaupun dari persekitaran yang paling jauh dan sukar. Rantaian nilai bersepadu sepenuhnya kami merangkumi daripada penerokaan kepada pemasaran, logistik kepada infrastruktur teknologi, dengan operasi di lebih 50 negara.