Kekosongan Jawatan Terkini Di KWSP April-Mei 2022. Gaji RM2,700 – RM4,000

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak KWSP mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Jawatan Yang Ditawarkan

Eksekutif

Syarat Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai kelayakan akademik (Rujuk Kelayakan Penuh)
  • Kemahiran komunikasi dan interpersonal yang hebat, serta keupayaan untuk bekerjasama dengan pihak berkepentingan yang berkaitan.
  • Berorientasikan hasil, pantas, bijak dan proaktif.
  • Berdaya tahan dan mampu menyampaikan di bawah tekanan.
  • Mempunyai pengalaman bekerja

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) adalah salah satu daripada kumpulan wang simpanan tertua di dunia. Ditubuhkan pada 1951, kami membantu tenaga kerja Malaysia menabung untuk persaraan mereka mengikut Akta Kumpulan Wang Simpanan Pekerja 1991.

Hari ini, kami di KWSP terus memperhalusi visi kami untuk bukan sahaja kekal relevan tetapi untuk mewujudkan persaraan yang lebih baik untuk semua ahli kami. Ini mengukuhkan komitmen kami dalam melindungi simpanan ahli kami dan meningkatkan dedikasi kami dalam menyediakan perkhidmatan yang cemerlang.

Selaras dengan visi utama kami dalam membantu ahli mencapai masa depan yang lebih baik, kami telah melanjutkan mandat kami untuk memasukkan membantu pembangunan infrastruktur negara sambil melindungi dan meningkatkan simpanan persaraan ahli.

Related Posts